Vacature regio-ondersteuner (32-36 uur)

Over SZZ

112 zorgondernemers in het zuiden van Nederland zijn verenigd in SZZ. Op unieke locaties in het buitengebied bieden ze hoge kwaliteit zorg aan mensen die – om wat voor reden dan ook – een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Buiten op de zorgboerderijen, kinderzorgboerderijen, zorghoeves, zorgkwekerijen en zorgtuinderijen is er rust en ruimte en er is altijd iets te doen. En dat heeft effect! Veel mensen met een hulpvraag bloeien er op en vinden er een plek waar ze zich thuis voelen. Kwaliteit van zorg staat bij SZZ voorop. Alle zorgondernemers hebben een kwaliteitskeurmerk en voldoen aan onze eigen strenge kwaliteitseisen. Door samen te werken, kunnen we processen en financiën goed organiseren, zorgen voor actuele kennis en innovatie en duurzaamheid stimuleren. Zo zijn we samen een betrouwbare partner voor gemeenten, zorgkantoren en andere zorgprofessionals.

Over deze functie

Als regio-ondersteuner ben jij de steun-en-toeverlaat van de zorgondernemers. Je beantwoordt uiteenlopende vragen, adviseert, houdt de zorgadministratie actueel en inzichtelijk, zorgt voor applicatiebeheer en hebt contact met gemeenten, zorgkantoren en verwijzers. Onze zeven regio-ondersteuners vormen samen met twee financieel specialisten het SZZ Zorgloket. Je werkt nauw samen met je collega regio-ondersteuner(s) en de regiomanager(s). Je bezoekt zorgondernemingen, gemeenten en bijeenkomsten. Helemaal afgestemd op jouw kennis, ervaring én interesse pak je daarnaast in overleg ook projectmatig verbetertrajecten op.

Over jou

Heb jij ervaring met zorgadministratie en kennis van bijbehorende wet- en regelgeving? Of heb je hbo werk- en denkniveau en maak jij je in no time processen en automatiseringssystemen eigen? Kun je snel schakelen en vind jij het belangrijk om in je werk echt iets te kunnen betekenen? Voel jij je thuis in een klein, hecht team met ‘hart voor de (goede) zaak’? Dan zoeken wij jou!

Goed om te weten

Het indelingsadvies FWG voor deze functie is 45. Vanwege het specifieke karakter van onze organisatie en de functie, heeft SZZ de functie gewaardeerd op 50. Het maximum salaris cao VGN is 4349 euro bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Je kunt daarnaast onder meer rekenen op een dertiende maand, aansluiting bij pensioenfonds PFZW en een uitgebreide reiskostenregeling. Jouw eigen Vitaliteitsbudget zet je naar eigen inzicht in voor jouw gezondheid. Bij SZZ hebben we volop scholings- en opleidingsmogelijkheden. En iedere twee weken schuiven we met het hele team aan bij een overheerlijke, gezellige lunch.

Meer weten of meteen reageren?

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat dit werk echt inhoudt? Renske wordt in deze functie je naaste collega en vertelt je er met plezier meer over. Bel gerust 073 68 71 023, het telefoonnummer van het SZZ Zorgloket, en vraag naar Renske. Meteen reageren mag natuurlijk ook. Stuur dan uiterlijk zondag 20 oktober 2024 jouw (korte) motivatie met cv aan secretariaat@szz.nl, t.a.v. Tania Potters, manager ondersteunende diensten. De eerste kennismakingsgesprekken zijn op ons kantoor in Waalwijk. Daarna volgt eventueel een tweede verdiepend gesprek en een assessment.

We kijken uit naar je reactie!

 

Acquisitie bij vacatures stellen we bij SZZ niet op prijs.